Skydeinstruktion.dk

Bjergegaard Shooting Service

Proff. skydeinstruktør siden 2003

Rasmus er selvstændig skydeinstruktør og uddannet gennem bl.a. A.P.S.I. The Association of Professional Shooting Instructors. Han har arbejdet professionelt med skydeinstruktion i Danmarks Jægerforbund fra 2003 - 2009.Rasmus Bjergegaard

Rasmus har en baggrund som Vildtforvalter og Herregårdsjæger og har i en årrække arbejdet som Skytte.

Rasmus har siden 2006 repræsenteret Danmark på landsholdet i Compak Sporting. Han har vundet Danmarks-mesterskabet og titlen som årets sportingskytte i 2008, 2009 og 2010.

Rasmus er også jæger og dyrker alle jagtformer med passion - Alt lige fra kragejagt i Danmark, duer i Argentina eller stenhøns i Spanien.

Virksomheden beskæftiger sig med jagtrelateret skydeinstruktion af især haglskytter. Formålet er at give kursisterne værktøj til at forbedre deres træfsikkerhed på jagt.

Vores ønske er, at være med til, at gøre haglskydning til en fornøjelse for alle, der dyrker den hobby. Vi mener at alle der har dyrket haglskydning i større eller mindre omfang, vil have gavn af at få skydeinstruktion, hvorunder man kan tilrette teknikken og tale om hvad det vil sige at afgive ”det gode skud”. Vi giver jægere/skytter et værktøj til ”det gode skud” og dermed en klar ide om egne begrænsninger, stærke og svage sider.

Fordi: Alle kan lære at skyde godt

Her er lidt læsestof

Mesterens bedste råd

Se på fuglen

Hold øjnene på målet